Algemene gegevens

Staanplaatsen: 113
Huuraccommodaties: 28

Flower Camping Le Merval

Camping le Merval in Puyravault is een rustige gezinscamping met verwarmd zwembad in het zuiden van de Vendée in de Pays-de-la-Loire op nog geen 5 minuten van de Charente-Maritime. Een ideale locatie om deze wonderbaarlijke omgeving te verkennen. Of u nu met de tent, caravan of camper komt, u bent van harte welkom op een van de ruime kampeerplaatsen. Slaapt u liever in een echt bed? Boek dan een van de huuraccommodaties of ingerichte tenten. Op de camping vindt u dagelijks verse baguette, croissants en chocoladebroodjes. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de campingwinkel. Animatie en rust zijn goed afgestemd op camping le Merval. In het verwarmde zwembad kunt u al in de ochtend baantjes trekken of lekker ontspannen. En wat denkt u van een spelletje jeu de boules in de middag? De kinderen vermaken zich in de speeltuin.

Diversiteit in de Vendée

De Vendée is van alle markten thuis. Natuurliefhebbers ontdekken de diverse landschappen met een rijke flora en fauna. Trek bijvoorbeeld het bos van Mervent in of volg la Venise Verte. Liever een dagje shoppen? Er is elke dag een markt te bezoeken in de buurt van camping le Merval. Ook zonaanbidders komen aan hun trekken in de Pays-de-la-Loire op een van de prachtige stranden. Gezellig met het gezin een dagje erop uit doet u in het aquarium de la Rochelle of bijvoorbeeld in de Indian Forest.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Le Merval voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Merval

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Puyravault

85450 Puyravault

+33 (0)2 51 28 60 84
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.