Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 33

Camping Le Trémondec

Camping Le Trémondec is een gastvrije familiecamping in een groene omgeving op het schiereiland La Baule vlakbij de Atlantische kust in de Loire-Atlantique. Via het fietspad rijdt u zo naar het mooie zandstrand voor een heerlijke vakantie aan zee. Alle kampeerplaatsen zijn plat en voorzien van gras en er is voldoende privacy door middel van de bosjes en struiken. De sanitairblokken zijn voorzien van warm water en toiletpapier. De huuraccommodaties zijn van alle luxe voorzien. U kunt zelfs nog meer luxe toevoegen: een televisie, een barbecue en een kinderbedje. Kom genieten in het verwarmde zwembad van camping Le Trémondec of neem een frisse duik in de Atlantische oceaan die op een paar minuten van de camping ligt. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en op het springkussen. In de zomer is er volop animatie voor groot en klein.

Camping Le Trémondec in de Loire-Atlantique

Iedereen die houdt van een vakantie zonder auto ziet uitstekend op camping Le Trémondec. De zoutvelden en een middeleeuws stadje liggen op 15 minuten afstand per fiets via het fietspad net voor de camping. In de zomermaanden is er zelfs een gratis shuttle om u naar het centrum van La Baule te brengen. Cultuurliefhebbers bezoeken Pornichet, een prachtig dorp in het zuiden van Bretagne met een rijke historie. Ook voor een dagje shoppen kunt u hier terecht.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Trémondec voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Trémondec

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Guérande

48 rue du Château Careil, 44350 Guérande

Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.