Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 12

Homair Le Val de Cesse

Camping Le Val de Cesse is groene familiecamping tussen de boom- en wijngaarden van de Mindervois gelegen aan de oevers van een rivier in de mooie Aude in Languedoc-Roussillon. Er is volop animatie voor kinderen en volwassenen, gezellige disco-avonden en leuke thema-diners. De comfortabele huuraccommodaties zorgen ervoor dat u op vakantie bent en zich thuis voelt. De keuken is volledig ingericht, de slaapkamers zijn ruim en elke accommodatie heeft een toilet ofwel apart ofwel op de badkamer. Liever dichter bij de natuur? De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en vlakbij de sanitairgebouwen. De Kids Club op camping Le Val de Cesse organiseert leuke activiteiten voor kinderen tussen 5 en 10 jaar zoals schminken, karaoke en gezellige disco-avonden. Er worden in het zwembad wedstrijdjes gedaan en ook voor volwassenen zijn er leuke thema-avonden.

Homair Le Val de Cesse, vakantie in de Aude

U vindt de zee op nog geen 25 kilometer rijden van camping Le Val de Cesse. Ook uitstapjes naar Carcassonne en het land van Katharen zijn aan te raden. Op deze manier kunt u de prachtige cultuur ontdekken van het oude Frankrijk. Waterplezier treft u aan in de rivier de Cesse waar u kunt vissen. Varen doet u op het Canal du Midi terwijl u geniet van de mooie natuur.

Reserveren en verhuur

Homair Le Val de Cesse kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €21,00 €26,00 per dag

Homair Le Val de Cesse

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Mirepeisset

La Garenne
11120 Mirepeisset

+33 (0)4 42 20 47 25
Engels, Frans
half april - half september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.