Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 196
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 150 m

Camping Homair Le Val de Durance

Camping Le Val de Durance is een grote familiecamping gelegen vlakbij de oevers van de rivier de Durance en aan een meertje in de Vaucluse. Zwemliefhebbers genieten van het waterparadijs met glijbanen en rusten uit op het zandstrand. De vele loofbomen op camping Le Val de Durance zorgen voor voldoende schaduw. Heerlijk uw tent opzetten of uw caravan neerzetten op de ruime kampeerplaatsen. Op het aangelegde zandstrand kunt u lekker luieren en een boek lezen. In het meer vermaken kinderen zich de hele dag. In de zomer is er ook een strandwacht aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom in de Kids Club voor creatieve en sportieve activiteiten. Het waterparadijs met glijbanen is een plezier voor iedereen. Word ontspannen wakker en begin de dag goed met een workout in het zwembad: aquagym. In het meer kunt u ook een hengeltje uitgooien.

Homair Le Val de Durance, vakantie in de Vaucluse

Camping Le Val de Durance ligt in Cadenet en is een ideaal uitgangspunt om de Provence te ontdekken. Bezoek het natuurpark van Luberon, de gorges van Régalon en het botanische pad in Bonnieux voor de meest prachtige natuur. In juli wordt het Lavendelfeest gehouden in Valensole en in september kunt u zich onderdompelen in de middeleeuwse sfeer tijdens het festival in Les-Baux-de-Provence.

Reserveren en verhuur

Homair Le Val de Durance kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Homair Le Val de Durance

Frankrijk Provence Vaucluse Cadenet/Luberon

Camping Homair  Le Val de Durance
84160 Cadenet/Luberon

+33 (0)4 90 68 37 75
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.