Algemene gegevens

Staanplaatsen: 228
Huuraccommodaties: 47
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 5 m

Camping Le Village de la Mer

Camping Le Village de la Mer in Les-Moutiers-en-Retz is een familiecamping op 600 meter van de zee in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire met zwembad en drie speeltuinen voor de kleintjes.

De kampeerplaatsen liggen op een groot en ruim bebost kampeerterrein. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Elke plek heeft een elektriciteitsaansluiting, een waterpunt en een afvalwateraansluiting. Er zijn twee sanitairblokken op de camping waarvan een speciaal voor kampeerders in een caravan of camper en de andere voor kampeerders die verblijven in een tipi-tent. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook overnachten in een van de mobilhomes, chalets of tipi-tenten. Op de camping vindt u een wasserette met droger en een gemeenschappelijke barbecueplaats. Ook is er een snackbar met een groot terras.

Op camping Le Village de la Mer kunt u mini-tennis spelen op een van de twee half-courts. Er is een jeu de boulesterrein waar u andere campinggasten kunt ontmoeten voor een gezellig spelletje. Voor kinderen zijn er maar liefst drie speeltuinen met leuke speeltoestellen. Wilt u sportief bezig zijn? Er zijn body boomers in de buitenlucht om in vorm te blijven en er is een basketbalveld. Verder treft u hier tafeltennistafels, tafelvoetbal een trampoline en een biljarttafel. Bij slecht weer kunnen kinderen zich vermaken op de speelautomaten. Er is een overdekt en verwarmd zwembad met peuterbadje voor de kleintjes.

Camping Le Village de la Mer, kamperen in de Loire-Atlantique

Op 100 meter van camping Le Village de la Mer vindt u restaurantjes en andere winkels. Binnen een straal van 500 meter zijn er tal van activiteiten te vinden zoals de zee en het strand. Maar ook mooie wandelpaden om lange wandelingen te maken of fietstochten. Ga vissen in de zee of doe een van de andere watersporten. De Loire staat natuurlijk bekend om de heerlijke wijn en de vele wijngaarden die ook te bezoeken zijn.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Village de la Mer voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Village de la Mer

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Les-Moutiers-en-Retz

18 Rue de Prigny, 44760 LES MOUTIERS EN RETZ

+33 (0)2 40 64 65 90
Engels, Frans
begin juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.