Les Castels Les Ormes Domaine & Resort

Camping Domaine des Ormes is een gezellige familiecamping met zwembad in Bretagne. De kasteelcamping ligt op op een uitgestrekt landgoed met een kasteel uit de 16e eeuw. Naast het bestaande aquapark is er ook een overdekt zwemparadijs met golfslagbad met stroomversnellingen en een waterglijbaan. Camping Domaine des Ormes is een camping met alles erop en eraan bij het plaatsje Dol-de-Bretagne. Gelegen op een mooi landgoed, met een ontspannen sfeer in het voorseizoen en lekker druk en levendig in het hoogseizoen. U kunt terecht in de bar, het restaurant of snackbar. En ’s avonds worden er verschillende thema- en disco-avonden georganiseerd. Voor de golfliefhebbers ligt er een 18-holes golfbaan naast de Camping Domaine des Ormes met een aparte driving range. Het meertje van deze camping bij Dol-de-Bretagne is ideaal om in te vissen; of huur een kano of waterfiets.

Glamping op Domaine des Ormes

Op camping Domaine des Ormes kunt u overnachten in een Waterlodge of boomhut.

Vakantie in Bretagne bij Domaine des Ormes

Een van de meest bezocht steden in de Bretagne is Saint-Malo. De stad is omgeven door prachtige vestingmuren en biedt een uitzonderlijke architectuur die u kunt ontdekken tijdens een bezoek aan de Grand’Porte, het Fort National.

Overige information van deze accommodatie

Les Castels Les Ormes Domaine & Resort
Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Dol-de-Bretagne

Domaine des Ormes, 35120 Epiniac/Dol-de-Bretagne

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Ruim opgezette camping

    Het is een zeer ruim opgezette camping waar vertier is voor iedereen (wel betaald) wel op tijd reserveren voor een activiteit want die organisatie is nog onprofessioneel. Voor de rest hebben wij daar een super vakantie gehad en willen volgendjaar waarschijnlijk terug dus dat zegt genoeg.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe