Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 22

Camping Les Cerisiers

Camping Les Cerisiers in Ispagnac is een groene camping gelegen aan de oevers van de rivier de Tarn in de Lozère in de Languedoc-Roussillon. Een rustige camping geschikt voor tenten, campers en caravans. De kampeerplaatsen liggen op 200 meter van de rivier in een groene omgeving. Er zijn drie sanitairblokken met aparte douchehokjes en warm water. Daarnaast kunt u ook huuraccommodaties boeken. De accommodaties beschikken over een overdekt terras en zijn van alle gemakken voorzien. Voor campers is er een servicepunt aanwezig. Camping Les Cerisiers ligt pal naast het gemeentezwembad waar u kunt zwemmen en kinderen spelen in het water. Ook is er een tennisbaan in de buurt. Voor kinderen is er een speeltuin met speeltoestellen. In de recreatieruimte kunt u televisie kijken. Jeu de boules, tafelvoetbal en biljart staan ook tot uw beschikking.

Kamperen in de Lozère

Hotel-restaurant Le Vallon ligt op 200 meter van camping Les Cerisiers waar u heerlijk kunt dineren. Op een paar stappen lopen vanaf de camping vindt u de rivier waar u kunt pootjebaden of bijvoorbeeld kunt kanoën. Ook leuk om te doen: huur een ezel om de omgeving te ontdekken. De Gorges du Tarn zijn een grote aanrader wanneer u besluit om in deze regio vakantie te vieren.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,00 €11,00 €14,80 per dag
Extra persoon €3 €3 €4 per dag
Kinderen tot 7 jaar €2,20 €2,20 €2,60 per dag
Cottage 1/6 personen €185 €185 €400 per week
Cottage 1/4 personen €185 €185 €400 per week
Mobile home 2/4 personen €60 €85 €145 per dag

Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Camping Les Cerisiers

Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Ispagnac

route des Gorges du Tarn
48320 Ispagnac

+33 (0)4 66 44 26 05
Engels, Frans
begin april - begin november

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.