Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3

Camping Les Jas’Ries de Chante Coucou

Camping Les Jas’Ries de Chante Coucou in Jas is een boerderijcamping gelegen op een prachtig kampeerterrein waar u kunt overnachten in unieke woonwagens in de Loire in de Rhône-Alpes. Geniet van de rust, de kalmte en het platteland. De huuraccommodaties zijn voorzien van alle comfort. Om een intieme vakantie te garanderen staan er maar drie woonwagens op het groene terrein. De huuraccommodaties zijn gemaakt van hout en beschikken over een badkamer en een keuken. De inrichting is authentiek. Op het terras kunt u genieten van de zon en ontbijten met Franse croissants. Ook zijn er ligstoelen en een barbecue aanwezig voor gezellige avonden. U kunt gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes. De eigenaren van camping Les Jas’Ries de Chante Coucou ontvangen alle gasten met veel plezier en gastvrijheid.

Kamperen in de Loire bij camping Les Jas’Ries de Chante Coucou

Het ontbijt bestaat uit koffie, thee, Franse croissants en stokbrood. Natuurlijk is er ook boter en jam aanwezig. Alles wordt in een mandje bij uw huuraccommodaties gebracht en voor de deur neergezet. Het dorp Jas ligt op enkele minuten lopen en is bloemrijk en beschikt over een prachtig panoramisch uitzicht. Houdt u van wandelen of mountainbiken? Dan zit u op camping Les Jas’Ries de Chante de Coucou op de perfecte plek. Voor de camping loopt een wandelroute van 25 kilometer met hier en daar hoogteverschillen. Het is aan te raden om de route bij het eind te starten als u graag minder hoogteverschillen voelt tijdens het wandelen.

Camping Les Jas’Ries de Chante Coucou

Frankrijk Rhône-Alpes Loire Jas

La Borgia
42110 Jas

+33 (0)6 63 82 08 01
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.