Camping Les Marguerites

Camping Les Marguerites in Gamaches is een gemoedelijke camping gelegen aan een meer met volop waterrecreatie in de Somme in Picardië. Vooral een leuke camping voor iedereen die van water houdt met eigen zwembad en toegang tot het meer.

De kampeerplaatsen op camping Les Marguerites zijn ruim en afgebakend. Ook voor mindervaliden is dit een geschikte camping, want de sanitairblokken zijn goed toegankelijk. Liever iets meer luxe? De huuraccommodaties beschikken allemaal over een terras. Ideaal om lekker buiten te genieten van het zonnetje. Op het terras kunt u gebruikmaken van het terrasmeubilair, een parasol en een barbecue. In de snackbar vindt u verschillende afhaalmaaltijden voor als u een keertje niet zelf wilt koken.

Er is een mooie speeltuin met zandgrond en houten speeltoestellen voor de kinderen. Het zwembad is omheind en een ontmoetingsplaats om nieuwe vriendjes te maken. Sportieve activiteiten zoals volleybal, tafeltennis en jeu de boules zijn goed vertegenwoordigd op de camping. In de recreatieruimte kunt u flipperen, tafelvoetbal spelen en biljarten. Natuurlijk is er ook gezellige animatie in de avond.

Camping les Marguerites in de Somme

Huur een mountainbike op camping Les Marguerites en trek er op uit om de ongerepte natuur van de Somme te bewonderen. Omdat de camping vlakbij een meer is gelegen zijn er volop mogelijkheden voor watersport. Daarnaast kunt ook vissen in zoetwater of vissen in de zee. In het vrijetijdspark in Gamaches zijn ook verschillende activiteiten waaronder surfen, kanoën, paardrijden en boogschieten. Houdt u van de natuur? Bezoek de tuinen van Harcelaines in Gamaches. In la Vallée de la Bresle vindt u prachtig glaswerk en een groot aantal glasblazerijen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Flower Camping Les Marguerites voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Les Marguerites
Frankrijk Picardië Somme Gamaches

rue Antonin Gombert, 80220 Gamaches

Engels, Frans
februari - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe