Alle foto's

Camping Les Méditerranées Beach Club Charlemagne

Camping Beach Club Charlemagne is een 5-sterren camping voor een luxe vakantie met het hele gezin in Marseillan, gelegen aan zee aan de kust van Languedoc-Roussillon. Deze veelzijdige camping biedt volop entertainment aan, van zwemmen in het verwarmde zwembad tot de leukste sporttoernooien.

Alle voorzieningen zijn aanwezig op dit campingdorp zoals bar, restaurant, winkels en een boetiek. Zo kunt u rustig genieten van een ontspannen vakantie. Er is voor iedereen wat te doen. Kinderen maken plezier in het zwembad en de kinderclubs. Het hele gezin schuift ’s avonds aan voor de leuke avondshows of organiseert een barbecue met de buren.

U kunt heerlijk luieren op camping Beach Club Charlemagne of juist actief bezig zijn tijdens de aquagym of een tennistoernooi. Er is een rechtstreekse doorgang van een andere camping ‘Nouvelle Floride” waar u toegang heeft tot het zandstrand. Op deze camping vindt u ook een uitgebreid animatieprogramma.

Luxe camping Les Méditerranées Beach Club Charlemagne

Camping Beach Club Charlemagne ligt in het vissershaventje Marseillan tussen de mooie wijngaarden en de zee. Bezoek de mosselkwekerijen aan de oevers van het Bassin de Thau. Langs het Canal du Midi kunt u fietsen en mooie wandelingen maken. Op dinsdagochtend is er een grote markt en op vrijdag vindt u een ambachtelijke avondmarkt tijdens het hoogseizoen. Bezoek de watertoren die ontworpen is door een Nederlander en bedekt is met oesterschelpen. In het water kunt u Stand Up Paddle proberen. Hierbij staat u op een surfboard en peddelt u met uw handen door het water. Leuk en makkelijk voor jong en oud!

Overige information van deze accommodatie

Les Méditerranées Beach Club Charlemagne
Frankrijk Occitanië Hérault Marseillan-Plage

avenue des Campings, 34340 Marseillan-Plage

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe