Camping les Monts Colleux in Pléneuf-Val-André

Camping les Monts Colleux in Pléneuf-Val-André is een rustige en gastvrije familiecamping in de de Côtes-d’Armor op een heuvel met uitzicht op de baai van Saint-Brieuc op 300 meter van het fijne zandstrand van Pléneuf-Val-André in Bretagne. Een ideale omgeving voor wandelaars en natuurliefhebbers. De kampeerplaatsen op camping les Monts Colleux zijn afgebakend en in terrasvorm. Iets meer luxe vindt u in de huuraccommodaties met eigen sanitair. Speciaal voor mindervaliden is er een stacaravan met aangepast sanitair en een terras. Er is geen televisie aanwezig in de accommodaties. Voor de kinderen is er een speeltuin, tafeltennis en een luchtkasteel. Het verwarmde binnenzwembad in de buurt is perfect voor een regenachtige dag in de Côtes’d’Armor. Maar wie tegen een beetje regen kan gaat lekker uitwaaien op het strand. In de zomer kunt u hier ook heerlijk snorkelen en de onderwaterwereld bewonderen. In de zomermaanden gaat de Kids Club open met allerlei ludieke activiteiten.

Familiecamping les Monts Colleux in Bretagne

In de nabijheid van camping les Monts Colleux zijn er volop activiteiten. Houdt u van water? Ga dan eens zeekajakken, windsurfen of heerlijk luieren op het strand. Flinke wandelingen kunt u maken via de GR34 route. Daarnaast zijn er vele uitstapjes te maken waaronder een bezoek aan een cider-makerij, een familiedag in een avonturenparcours in de bomen of een leuke pot paintball. De omgeving verkennen? De mooiste plekjes in de Côtes-d’Armor zijn Cap Fréhel, Château de Bienassis en het pittoreske vissersdorpje Saint-Malo.

Overige information van deze accommodatie

Campéole les Monts Colleux
Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Pléneuf-Val-André

26 rue Jean Lebrun, 22370 Pléneuf-Val-André

0033 (0)2 96 72 95 10
Duits, Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe