Flower Camping Les Nauves is een ideale familiecamping met zwembad in de Périgord Noir, het hart van de Dordogne. Ontdek de Périgord en historische dorpjes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 47
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 135 m

Flower Camping Les Nauves

Flower Camping Les Nauves is een ideale familiecamping in de Périgord Noir, het hart van de Dordogne. Bij aankomst op de kindvriendelijke camping Les Nauves wordt u meteen in de watten gelegd met een welkomstcocktail en uitgebreide informatie om de omgeving te ontdekken. Sportieve activiteiten te over. Kanoën op de Dordogne met vertrek vanaf de camping, zwemmen in het openlucht zwembad en peuterbadje of in de nabijgelegen rivier. De camping beschikt over een groot sportterrein waar verschillende sporten kunnen worden beoefend, zoals badminton, basketbal en het typische Franse jeu de boules. Vijf dagen per week worden er speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen. Tijdens de disco-avonden en de thema-diners genieten zowel klein als groot! Gek op paarden? Camping Les Nauves heeft een eigen paardrijschool om ritjes te maken in de mooie natuur van Frankrijk.

Familiecamping Les Nauves in Dordogne

De prehistorische grotten van Lascaux zijn absoluut de moeite waard. Gecombineerd met een bezoekje aan Belvès, één van de mooiste middeleeuwse dorpjes van de Périgord, waant u zich in lang vervlogen tijden. Een rit in de vallei van de Dordogne biedt allerlei moois zoals de kastelen van Beynac en Commarque. Bezoek ook eens de vele marktjes of een middeleeuws festival tijdens uw verblijf in Frankrijk.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,50 €17,00 €26,50 per dag
Extra persoon €3 €5 €6 per dag
Kinderen tot 6 jaar €2 €3,5 €4 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Mobile home 4 personen €41 €70 €89 per dag
Mobile home 6 personen €44 €88 €104 per dag

Algemeen Image Banner 728 x 90

Flower Camping Les Nauves

Frankrijk Aquitaine Dordogne Belvès

Bos Rouge
24170 Belvès

+33 (0)5 53 29 12 64
Engels, Frans
april - begin november

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.