Algemene gegevens

Staanplaatsen: 189
Huuraccommodaties: 140
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Les Ormeaux

Camping Les Ormeaux in Saint-Palais-sur-Mer is een kleine charmante camping op 800 meter van het strand van Nauzan in de Poitou-Charentes in de Charente-Maritime. Veel waterplezier in het waterpark met grote waterglijbaan in de warme Franse zon. Op camping Les Ormeaux liggen de kampeerplaatsen tussen de bomen waar u uw tent, camper of caravan kunt neerzetten. Iets luxer kamperen doet u in een van de stacaravans of chalets. Verse broodjes en Franse croissants kunt u dagelijks halen bij de winkel. Even een dagje niet koken? Haal een van de lekkere pizza’s of een broodje en geniet van het vakantiegevoel. De grote waterglijbaan heeft verschillende glijbanen met allemaal een andere snelheid. Een topattractie voor kinderen! Geniet met een boek van het spektakel op de zonnebedden die rondom het zwembad staan. Voor kinderen is er ook een trampoline, springkussen en een apart peuterbadje. In de avonduren kunt u een dansje wagen op de dansvloer tijdens de disco-avond.

Charmecamping Les Ormeaux in de Charente-Maritime

Huur fietsen in de buurt van camping Les Ormeaux en verken de omgeving van Saint-Palais-sur-Mer terwijl u geniet van de prachtige uitzichten over de oceaan. De markt in dit dorpje is een aanrader. De Charente-Maritime staat bekend om haar oesters. Een bezoekje aan een oesterkwekerij mag dan zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Frankrijk. Plezier voor de hele familie vindt u in de dierentuin van Palmyre.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,00 €28,00 €35,00 per dag
Extra persoon €9 €9 €12 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Mobile home 4 personen €290 €600 €810 per week
Mobile home 4/6 personen €340 €670 €860 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Les Ormeaux

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Palais-sur-Mer

22 rue des Peupliers
17420 Saint-Palais-sur-Mer

+33 (0)5 46 39 02 07
Engels, Frans
eind mei - begin september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.