Algemene gegevens

Ternélia Les Ramondies

Ternélia Les Ramondies is een mooie wintersportcamping gelegen in de Haute-Pyrénées in de regio Midi-Pyrénées. Op deze camping kan je heel goed terecht als je van plan bent om te gaan skiën of snowboarden in Frankrijk. De camping biedt mooie ruime appartementen aan voor de fanatieke wintersporters. De pistes zijn om de hoek in het plaatsje St Lary, de 55 pistes zijn vrijwel allemaal open in de winter. En er staan sneeuwkanonnen, mocht er geen verse sneeuw liggen in de periode dat je er op vakantie bent. Ook als je niet van het wintersporten bent is er in de omgeving genoeg te doen, zo zijn er wandelroutes en langlaufroutes uitgezet. Het is prachtig wandelen in de bergen van de Haute-Pyrénées. De camping beschikt over mooie appartementen die te verhuren zijn voor 2 t/m 8 personen.

Wintersportcamping Ternélia Les Ramondies in Midi-Pyrénées

In de zomermaanden kan je ook verblijven op camping Ternélia Les Ramondies. Er worden dan verschillende activiteiten georganiseerd voor de gasten. Er is bijvoorbeeld animatie voor alle leeftijden en ook aan de volwassen gasten wordt gedacht. In de buurt is een zwemparadijs met wellness, deze faciliteit is heel goed te bereiken vanaf de camping. Ga lekker een dagje ontspannen in de sauna en geniet van het mooie uitzicht wat je hebt in de bergen.

Ternélia Les Ramondies

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Saint-Lary-Soulan

110 chemin de Vielle Aure – Quartier Sainte Marie
65170 Saint-Lary-Soulan

+33 (0)4 50 66 65 20
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.