Algemene gegevens

Staanplaatsen: 277
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 7,5 ha
Hoogte: 363 m

Airotel Camping Les Rivages

Camping Les Rivages is een ontspannen gezinscamping aan de rand van de rivier de Dourbie in de prachtige regio van de Midi-Pyreneeën. Het verwarmde zwembad met peuterbad en de spa zijn de start van een heerlijke vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn opgedeeld in drie typen: rivierplaatsen, natuurplaatsen en privilegeplaatsen. Zo is er voor ieder wat wils, of u nu ’s morgens meteen een duik in de rivier wilt nemen of wilt genieten van alle comfort. Over de gehele camping kunt u gebruikmaken van Wi-Fi. Het animatieteam op camping Les Rivages verwelkomt de gasten bij aankomst. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar is er een Kids Club met sportieve activiteiten, wedstrijdjes en spektakels. Iedereen kan meegenieten van de gezellige animatie in de avonduren.

Camping Les Rivages in Aveyron

Op de rivier de Dourbie maakt u mooie tochten per kano of per kajak. Echte durfallen wagen hun kans tijdens een cursus parapenten. Wandelaars beleven de vakantie van hun leven op de vele wandelpaden die dwars door de prachtige natuur lopen. Ontdek een oude spoorlijn op een unieke manier: per fiets. Een tocht door tunnels in de Cernon-vallei in Sainte-Eulalie de Cernon is ook een aanrader en niet ver van camping Les Rivages.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20,00 €23,50 €37,00 per dag
Extra persoon €3,50 €5 €8 per dag
Kinderen tot 10 jaar €2 €3 €5 per dag
Hond €1,50 €3 €4 per dag
Bungalow 5 personen €37 €50 €79 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping Airotel Les Rivages

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Millau

avenue de l’Aigoual
12100 Millau

 

+33 (0)5 65 61 01 07
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half april - eind september

2 Reviews

Schrijf een recensie
  1. Heel aangename camping

    Heel aangename camping met mooie locatie aan de rivier met veel voor de kinderen. En lekker restaurant.

    Gereisd met vrienden in juli 2017.

  2. Leuke camping aan rivier

    Zijn hier met drie kinderen in de leeftijd van 10 ,11 en 15 jaar geweest en het is een leuke camping met leuk zwembad en rivier! Millau is een geweldige stad met de fantastische brug en erg mooie natuur.

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.