Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 120
Kampeerterrein: 10 ha

Camping Homair les Rives du Lubéron

Camping les Rives du Lubéron is een ruime familiecamping in de Vaucluse vlakbij de rivier de Durance en het Lubéron-gebergte in de Provence. Ultiem ontspannen tijdens uw vakantie doet u in het wellnesscentrum, het zwembad en natuurlijk tijdens de gezellige avondactiviteiten. De ruime en schaduwrijke plaatsen liggen uitgestrekt over camping les Rives du Lubéron langs de rivier. Op de camping is er een klein winkeltje met een aantal producten. In de ochtend kunt u verse broodjes kopen. In het restaurant bestelt u lekkere afhaalmaaltijden die u bij uw huisje kunt opeten terwijl u geniet van de ondergaande zon. Er is een zwembad, een volleybal- en voetbalveldje en een heuse spa. In het wellnesscentrum kunt u genieten van massages, schoonheidsbehandelingen en de kapper. Ook kunt u zwemmen in het natuurwater bij de camping. Kinderen kunnen terecht in de Kids Club tijdens de zomermaanden. Ook voor volwassenen is er volop animatie zoals dansavonden, karaoke en themadiners.

Homair Les Rives du Lubéron, vakantie in de Vaucluse

Vanaf camping les Rives du Lubéron zijn er talloze wandelroutes die u door de prachtige natuur leiden. Ook kunt u paardrijtochten maken door het Parc du Lubéron of een middagje ballonvaren. In het stadje Lacoste vindt u het beroemde kasteel van markies De Sade. Het pauselijk paleis in Avignon is een topattractie voor cultuurliefhebbers. Bezoek ook de lavendelfeesten in Valensole in juli.

Reserveren en verhuur

Homair Les Rives du Lubéron kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Homair Les Rives du Lubéron

Frankrijk Provence Vaucluse Cheval Blanc

Chemin De La Grande Bastide
84460 Cheval Blanc

+33 (0)4 42 20 47 25
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.