Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 184
Huuraccommodaties: 176

Homair Les Sablines

Camping Les Sablines in Vendres Plage is een gastvrije camping gelegen op 900 meter van het strand bereikbaar via een privé-toegang in een bebost park te midden van de wijngaarden in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Zwemmen in de zee of juist in het waterpark kan allebei op de camping.

Zet uw tent of caravan neer op een van de kampeerplaatsen en geniet van een strandvakantie in het zonnige Frankrijk. U hoeft geen auto te nemen, want u bereikt het strand via een paadje door de duinen. In de campingwinkel koopt u uw dagelijkse boodschappen. Ook haalt u hier dagelijks uw verse brood en croissants voor een typisch Frans ontbijtje.

Het mooie waterpark met meerdere waterglijbanen is een must voor elke camping. Groot en klein vermaken zich de hele dag in het zwembad. Ook kunt u zwemlessen volgen op camping Les Sablines. Op het sportterrein kunt u balspelen doen en lekker actief bezig zijn. Dansen doet u in de avonduren tijdens de gezellige dansavonden.

Homair Les Sablines, vakantie in de Languedoc-Roussillon

Een prachtige regio voor een lange vakantie. Het strand is dichtbij en u bent vlakbij de grens van Spanje. Of u nu houdt van cultuur, natuur of actie, er is van alles te doen in de Languedoc-Roussillon. De kathedraal van Saint-Nazaire in Béziers, de ondergrondse galerijen in Narbonne en Espace Georges Brassens in Sète zijn zeker de moeite waard.

Reserveren en verhuur

Homair Les Sablines kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €12,00 €24,00 €36,50 per dag
Homair Les Sablines
Languedoc-Roussillon Hérault Vendres-Plage

Chemin des Montilles
34350 Vendres-Plage

+33 (0)4 67 37 40 36
Engels, Frans
half april - half september

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.