Algemene gegevens

Staanplaatsen: 808
Huuraccommodaties: 700
Kampeerterrein: 33 ha

Homair Les Viviers

Camping les Viviers in Lège-Cap Ferret is een grootschalige camping gelegen op een schiereiland te midden van een pijnboombos niet ver van de oceaan in de Gironde in de Aquitaine. Geniet van een onbezorgde vakantie op het privéstrand en groot waterpretpark op de camping.

Komt u met tent of caravan? Dan kunt u kiezen uit een kampeerplaats aan het Arcachon bassin. De huuraccommodaties beschikken over een privéterras dat gedeeltelijk overdekt is. Echt op vakantie gaan betekent lekker luieren. U hoeft ook niet schoon te maken, dat regelt de camping voor u!

Het grote waterpark van maar liefst 500m2 is de droom van elk kind. Een openlucht zwembad, een overdekt bad en prachtige waterglijbanen en wateractiviteiten. In het hoogseizoen worden en voor elke leeftijdscategorie ludieke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Er is zowel een club voor jonge kinderen (4-6) als wat oudere kinderen (7-11). U kunt aan uw conditie werken op de camping in de fitnessruimte om daarna in het bubbelbad te stappen voor totale ontspanning.

Homair Les Viviers, vakantie in de Gironde

Er zijn tal van excursies mogelijk vanaf camping Les Viviers. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mooie boottocht of het bezoeken van een oesterdorpje en deze specialiteit ter plekke proeven? Ook kunt u meevaren op een boot en vissen op zee. Voor cultuurliefhebbers zijn er de prachtige kastelen van de Médoc en niet te vergeten de stad Bordeaux.

Reserveren en verhuur

Homair Les Viviers kunt u reserveren bij de camping op de website en boeken bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,00 €38,00 €55,00 per dag

Homair Les Viviers

Frankrijk Aquitaine Gironde Lège-Cap Ferret

33950 Lège-Cap Ferret

+33 (0)4 42 16 89 91
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - half september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.