Algemene gegevens

Staanplaatsen: 139
Huuraccommodaties: 53
Kampeerterrein: 13,5 ha
Hoogte: 500 m

Camping L’Hirondelle

Camping l’Hirondelle is een familiecamping gelegen in de Drôme-vallei aan de rivier de Bez pal aan de voet van het massif du Vercors (Rhône-Alpes). Voor gezelligheid gaat u naar het kleurrijke zwemparadijs waar groot en klein zich heerlijk kunnen uitleven genietend van de prachtige omgeving van de Rhône-Alpes. U laat uw kinderen met een gerust hart achter in de Mini-Club waar ze verschillende activiteiten beoefenen zoals schatzoeken, verfworkshops en spelletjes bij de rivier. Voor het hele gezin staan voetbal, tafeltennis en boogschieten op het programma. ’s Avonds kunt u ontspannen tijdens muzikale animaties op het terras. Het prachtige zwemparadijs van camping L’Hirondelle is geschikt voor het hele gezin. Baantjes trekken in het verwarmde zwembad of lekker spelen in het speelbassin met glijbaan, jacuzzi en waterparaplu. Zelfs het pierenbadje heeft een 3-baans glijbaan! Naast het zwembad vindt u ook waterplezier in de rivier de Bez. Een leuke recreatieplek voor jong en oud. Het kiezelstrand biedt toegang tot de rivier waar dammetjes zijn gebouwd en waar u met een bootje de rivier op kan.

Camping L’Hirondelle in de Drôme

De bergen van de Drôme-vallei en de Vercors bieden een prachtig landschap voor wandeltochten of fietstochten. Op de camping kunt u fietsen en mountainbikes huren. In de zomer kun u pootje baden bij de kalkrotsen van de Gorges des Gâts in de buurt van camping L’Hirondelle. Cultuur en culinair gaan goed samen in de Drôme. De kleine straatjes van Châtillon-en-Diois, 3,5 km van de camping, en de markt met streekproducten geven de echte Franse sfeer weer. Nog meer wijn vindt u in de internationale Wijnuniversiteit in Suze-la-Rousse.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,20 €22,95 €32,40 per dag
Extra persoon €5 €7 €11 per dag
Kinderen t/m 13 jaar €3 €5 €9 per dag
Hond €4 per dag
Mobile home 4 personen €371 €581 €896 per week
Chalet 6 personen €413 €651 €973 per week

Camping L’Hirondelle

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Menglon

Bois de St. Ferréol
26410 Menglon

+33 (0)4 75 21 82 08
Duits, Engels, Frans
begin mei - half september

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Het zwembad en restaurant zijn prima

    Bij aankomst bleek de door ons in februari al gereserveerde plek vergeven aan fransen. Het gevolg was dat we niet bij onze vrienden konden staan waarmee we de vakantie gepland hadden. Uiteindelijk hebben we het kunnen oplossen door 1 plek te delen. Gedurende de vakantie hoorde wij meerdere nederlanders die hetzelfde was overkomen. Wij zater achteraan op de camping en het is dan wel bijna 1 km lopen naar het zwembad en de winkel waar brood verkocht wordt, het is dus verstandig om fietsen mee te nemen. Helaas bleek het warm water in ons sanitair blok (s6) er niet te zijn. Was al een week kapot. Na veel klagen is er wel iets aan gedaan, maar het was iedere dag weer afwachtern of er warm water was voor de afwas en douches. Dit zou je toch absoluut beter verwachten voor een camping waar je 75 euro per nacht betaalt. Het zwembad was prima en ook het eten in het restaurant is prima. Al met al een magere 7 voor deze camping.

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.