Camping L'Océan Breton is een 5-sterren camping op een 19e-eeuws landgoed aan een rivier in Finistère in Bretagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 94
Huuraccommodaties: 230
Kampeerterrein: 12 ha

Camping L’Océan Breton

Camping l’Océan Breton is een luxe vijfsterren camping op een 19e eeuws landgoed aan een rivier in een bos in de Finistère in het zuiden van Bretagne. Ontspanning vindt u in de sauna, het waterparadijs en een speciaal peuterbad voor de kleintjes. Comfortabel genieten tijdens een vakantie in Frankrijk doet u in een van de luxe accommodaties. Elke huisje heeft een eigen terras omgeven door groen en bloemen. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend door struiken en heggen. Het is heerlijk wakker worden in de morgen met het geluid van zingende vogels op de achtergrond. Het enorme waterpark van maar liefst 2000 m2 heeft zowel overdekte als openlucht baden. De vele waterglijbanen, een snelwaterrivier en waterspelletjes staan garant voor urenlang plezier. Er is ontzettend veel te doen op camping L’Océan Breton: skelteren, badminton, tennis, waterpolo en nog veel meer. In het avonturenpark kunnen kinderen een bomenparcours volgen.

Ontdek Bretagne per fiets vanaf L’Océan Breton

Tegenover camping L’Océan Breton bevindt zich een manege waar u kunt paardrijden of lessen kunt volgen. De ideale manier om de wonderen van Bretagne te ontdekken is per fiets. Deze zijn te huur op de camping. Ook golfliefhebbers komen aan hun trekken op de 18-holes golfbaan in Golf de Cornouaille. Breng een bezoekje aan Concarneau, een klein kunstenaarsstadje met een van de drie oudste gotische kerken van Bretagne.

Yelloh! Village L’Océan Breton

Frankrijk Bretagne Finistère Lesconil

Route de Kerlut, 29740 Lesconil

+33 (0)2 98 82 23 89
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.