Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 20
Oppervlakte: 2 ha
Hoogte: 76 m

Flower Camping Lou Comtadou

Camping Lou Comtadou is een gezellige gemeentecamping in de Provence tussen de wijngaarden op 35 km van Mont-Ventoux in Zuid-Frankrijk. Adembenemende zonsondergang, heerlijke wijnen en leuke activiteiten: de ideale vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de schaduw van de mooie plataanbomen. Alle plaatsen zijn afgebakend door middel van laurierstruiken. Camping Lou Comtadou beschikt over een kruidenierswinkel voor de hoogstnodige boodschappen, maar ook verse broodjes in de zomermaanden. In de maanden juli en augustus worden er twee tot drie keer per week gezellige activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Leuke spektakels, dansavonden en concerten. Het gemeentezwembad is gratis toegankelijk voor gasten, net als de tennisbaan.

Familiecamping Lou Comtadou in de Provence

Geniet in de avond van de prachtige zonsondergang bij Mont Ventoux. De Vaucluse is ook ideaal voor iedereen die houdt van wandelen en fietsen. De vele fietspaden leiden u door de prachtige natuur met panoramische uitzichten. Op enkele kilometers van Camping Lou Comtadou vindt u Avignon en Orange, stadjes vol met kunst en cultuur. Het Palais des Papes is zeker het bezoeken waard. Volg ook de mooie wijnroutes en ontdek de wijnen in de Provence.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €18,50 €25,00 €28,00 per dag
Extra persoon €5,50 €6 €6,50 per dag
Kinderen tot 7 jaar €0,00 €4 €4,50 per dag
Hond €3 €3,50 €4,50 per dag
Mobile home 4/6 personen €67 €82 €111 per dag
Mobile home 6/8 personen €75 €90 €125 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent.
Flower Camping Lou Comtadou
Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Carpentras

881 av. Pierre de Coubertin
84200 Carpentras

 

+33 (0)4 90 67 03 16
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin maart - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.