Algemene gegevens

Staanplaatsen: 69
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 1,4 ha

Camping Lou Vincen

Camping Lou Vincen is een rustige camping vlakbij de Camargue in het hart van het Provençaalse dorpje Vallabrègues in de Gard in Languedoc-Roussillon. Vier uw vakantie in een prachtige regio op nog geen uur rijden van de zee en geniet van de rust, het zwembad en de leuke activiteiten op de camping. Voor gezinnen met een baby zijn er speciaal aangepaste accommodaties. Er is een aparte kinderkamer en een babybedje. Alle kampeerplaatsen zijn afgebakend en hebben een ruim schaduwrijk oppervlak voor uw tent of caravan. Kinderen vermaken zich op camping Lou Vincen in de speeltuin, het zwembad of tijdens een potje tafeltennis. Speel samen met vrienden of het hele gezin een wedstrijd je de boules of ga een volleybaltoernooi aan.

Rustig kamperen in de Gard bij Lou Vincen

In de directe omgeving van camping Lou Vincen kunt u prachtig vissen en bevinden zich winkels en een museum. Op 5 minuten van de camping kunt u mooie kastelen bezoeken zoals het kasteel van Tarascon en het kasteel van Beaucaire. Er zijn verschillende festiviteiten in de buurt zoals het folklore festival in Tarascon, het Avignon festival in juli en in Vallabrèques mag u zeker de Franse nationale dag 14 juli niet missen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €22,45 per dag
Extra persoon €5,70 €5,70 €7,95 per dag
Kind tot 7 jaar €2,90 €2,90 €5,10 per dag
Huisdier €2 €2 €2 per dag
Stacaravan 4 personen €430 €430 €567 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping Lou Vincen

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Vallabrègues

BP 9 – 30300 Vallabrègues

+33 (0)4 66 59 21 29
Frans
begin april - eind oktober

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.