Alle foto's

Camping Ma Prairie

Camping Ma Prairie is een gezellige familiecamping op drie kilometer van het strand in Canet-en-Roussillon aan de zuidkust van Frankrijk in Languedoc-Roussillon. Een uitgebreid animatieprogramma en interessante excursies om de omgeving te verkennen, wie wil dat niet! De kampeerplaatsen op de camping zijn ruim en afgebakend voor optimale privacy. In de zomermaanden kunt u genieten van een typisch Frans ontbijt met vers brood en croissants. Geen zin om te zorgen voor het avondeten? Ga gezellig dineren in het restaurant met de hele familie en proef de lokale gerechten. Kom in de zomer uw vakantie doorbrengen op camping Ma Prairie en maak gebruik van het animatieprogramma met vertier voor iedereen. Een wedstrijd jeu de boules, zwemmen in het zwembad of spelen in de speeltuin. Voor toegang tot het zwembad, restaurant en de speeltuin moet u een klein weggetje oversteken.

Familiecamping Ma Prairie in de Languedoc

Vlakbij de Spaanse grens tussen de zee en de bergen ligt camping Ma Prairie. De ideale omgeving voor talrijke bezienswaardigheden en activiteiten. Wat dacht u van een bezoek aan de wijngaard Domaine de la Perdrix in Trouillas? Of schrijf u in voor de vele interessante excursies zoals Le petit train jaune, een trip naar Barcelona of naar Andorra. Bezoek de vele markten in de regio of ga quadrijden of raften op de rivier.

Overige information van deze accommodatie

Kawan Village Ma Prairie
Frankrijk Occitanië Pyrénées-Orientales Canet-en-Roussillon

avenue des Coteaux, 66140 Canet-en-Roussillon

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
mei - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Een gezellige vakantie

    Gezellige camping! Voorzieningen goed verzorgd, bij receptie altijd iemand op vriendelijke manier aanspreekbaar. Heel fijne herinnering aan Henny van den Berg (mijn bijna naamgenoot). We kijken er met veel plezier op terug?

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe