Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch is een prachtige natuurcamping gelegen in de Lorraine, in het noorden van Frankrijk. Deze camping verhuurt schaduwrijke kampeerplekken en mooie huuraccommodaties, zoals chalets en mobile homes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 21
Kampeerterrein: 110 ha

Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch

Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch is een prachtige natuurcamping gelegen in de Lorraine, in het noorden van Frankrijk. Deze camping verhuurt schaduwrijke kampeerplekken en mooie huuraccommodaties, zoals chalets en mobile homes. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De chalets zijn goed onderhouden en geschikt voor twee tot en met zes personen. Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch ligt in een prachtige omgeving, in de buurt van drie grote meren. De ideale vakantiebestemming om tot rust te komen met elkaar. Onderneem leuke activiteiten, zoals vissen, kanoën, waterfietsen en wandelen. Ook de camping is van alle gemakken voorzien en beschikt bijvoorbeeld over een zwembad, een sportveld, een trampoline en een speeltuin. Daarnaast worden er in het hoogseizoen allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Heeft u een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd.

Vakantie in Lorraine

Deze camping is gelegen in het hart van de Moezel. De Moezel is een prachtig gebied met een mooie brede rivier. Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch ligt aan de rivier de Moezel. In deze rivier mag gevist en gevaren worden door de campinggasten. Maak mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving en geniet van de natuur.

We hebben een aantal opties voor Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch voor je op een rijtje gezet:

Parc Résidentiel de Loisirs de la Tensch

Frankrijk Lorraine Moselle Grostenquin

Route de la Tensch, Francaltroff, 57660 Grostenquin

+33 (0)3 87 01 79 04
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.