Alle foto's

Camping l’Ideal

Roan – Camping l’Ideal is een grote familiecamping met aquapark (zwembaden, waterglijbanen, en een waterspeeltuin) bij het Meer van Annecy. Wanneer u op deze camping verblijft zult u genieten van het overweldigende natuurrijke landschap waarin deze camping ligt. Een hele gemoedelijke familiecamping waar voor jong en oud veel te doen is. Ontdek de mogelijkheden voor een luxe stacaravan of lodgetent op deze mooie camping in Frankrijk.

Urenlang waterpret

Zwemliefhebbers kunnen hun hart ophalen op camping L’Ideal. De camping heeft meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad en in totaal wel vijf glijbanen. Jong en oud kan zich dus volop uitleven in het water. Mocht het wat kouder zijn, dan kan één zwembad geheel overdekt worden, zodat er toch gezwommen kan worden. De camping heeft ook een eigen spa waar u even helemaal tot rust kunt komen. En camping L’Ideal ligt op slechts 800 meter van het meer van Annecy, waar u op iedere moment van de dag een verkoelende duik kunt nemen en diverse watersporten kunt beoefenen.

De indrukwekkende Franse natuur

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op camping L’Ideal bij het meer van Annecy. De camping is omgeven door een divers natuurlandschap. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes waarbij u al wandelend of fietsend het mooie landschap kunt gaan verkennen. Het is een aanrader om het gebied Bout du Lac te bezoeken met een schat aan flora en fauna. De echte actievelingen kunnen ook gaan parapenten (schermvliegen) vanaf Col de la Forclaz. Wie durft? En breng ook een bezoek aan de hoogste berg van West-Europa, de Mont-Blanc. Vanaf camping L’Ideal rijdt u hier in iets meer dan anderhalf uur naartoe.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Roan L’Ideal voor je op een rij gezet:

Roan L’Ideal
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Haute-Savoie Lathuile

715 Route de Chaparon, 74210 Lathuile

Engels, Frans

Contactformulier

Blurred map of Europe