Glamping des 2 Marguerites

Glamping des 2 Marguerites is een biologische boerencamping met safaritenten gelegen in het departement Orne in Normandië. Op de glamping kun je safaritenten van Vodatent huren. De echte dierenvriend zal zich hier helemaal thuis voelen. Zo zijn er kippen, geiten en melkkoeien. Ook is er een tuin met verschillende soorten fruit en groeten, die je in het juiste seizoen zelf mag plukken.

Bezienswaardigheden in Orne

In Orne zijn er veel historische monumenten te vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Château de Domfront. Dit kasteel is gelegen in het plaatstje Domfront. Het is de ruïne van het daadwerkelijke kasteel, maar is erg indrukwekkend. Doordat het een 1000 jaar oude ruïne is, zit er veel historie in het gebouw en is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als u zich in dit departement bevindt. Een prachtig plekje in Sées, dat wel intact is gebleven is de Kathedraal van Sées. Dit is een schitterende plek om te bezoeken tijdens uw verblijf in Orne.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Safaritent – Glamping des 2 Marguerites voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Glamping des 2 Marguerites
Frankrijk Normandië Orne Bazoches-au-Houlme

Lieu-dit la Barouderie, 61210 Bazoches au Houlme

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe