Algemene gegevens

Staanplaatsen: 117
Huuraccommodaties: 39

Sites et Paysages La Colombière

Sites et Paysages La Colombière is een prachtige familiecamping gelegen in de Rhône-Alpes. Deze camping beschikt over een prachtig zwembad met verschillende waterglijbanen en er is een peuterbadje voor de allerkleinsten. Er zijn ruim 100 kampeerplekken beschikbaar, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook 39 huuraccommodaties op het terrein, voor de vakantiegangers die wat meer luxe kunnen waarderen. Deze accommodaties variëren van stacaravans tot mobile homes en zijn goed onderhouden. Er is eetgelegenheid op de camping, als je een keer geen zin hebt om te koken schuif je lekker aan in het restaurant van de camping.

Sites et Paysages La Colombière in de Rhône-Alpes

Op camping Sites et Paysages La Colombière kan je alle kanten op. Er is een mooi zwembad waar kinderen zich uit kunnen leven en lekker van de glijbanen kunnen roetsjen. Je hoeft je zeker niet te vervelen deze vakantie, want deze camping organiseert verschillende activiteiten voor jong en oud. In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen die zich zo de hele dag kunnen vermaken op de camping. In de buurt van de camping is natuurlijk ook genoeg te doen. De camping bevindt zich in een mooie omgeving waar je lekker kunt wandelen en mooie fietstochten kan maken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €27,00 €33,00 €42,00 per dag
Extra persoon €4 €5 €6 per dag
Kinderen tot 13 jaar €3 €4 €5 per dag
Hond €3 €3 €3 per dag
Mobile home 2 personen €315 €469 €616 per week
Mobile home 4 personen €364 €577 €798 per week

Camping Sites et Paysages La Colombière

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Neydens

166, chemin neuf
74160 Neydens

+33 (0) 4 50 35 13 14
Engels, Frans, Nederlands
eind maart - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.