Alle foto's

Camping Soleil du Pibeste

Camping Soleil du Pibeste in Agos-Vidalos is een viersterren camping in de buurt van de bedevaartplaats Lourdes gelegen in een nationaal park in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. Jacuzzi, massage en etherische oliën laten alle stress verdwijnen tijdens uw vakantie in Frankrijk.

De kampeerplaatsen liggen op een hellend terrein en de plekken zijn afgebakend door struiken en hagen. Ecologisch kamperen kan in een van de chalets gebouwd met Fins hout. U bestelt de dag van tevoren uw brood en croissants en de medewerkers op de camping bezorgen ze bij u aan de ‘voordeur’. Bestel ook eens de ontbijtmand met allerlei Franse lekkernijen. Wanneer u zelf geen zin heeft om te koken kunt u pizza’s bestellen die u zelf kunt afhalen of die bezorgd worden. Service van camping Soleil du Pibeste!

Op deze gezellige camping bevindt zich natuurlijk een zwembad om lekker in te spelen. Tijdens het hoogseizoen kunnen kinderen meedoen aan leuke activiteiten zoals boogschieten. Voor volwassenen worden er onder andere tai chi- en qi gong-lessen georganiseerd. Laat u daarna masseren en eindig met een sessie in de jacuzzi. U voelt zich als herboren. Badminton, volleybal en tafeltennis staan ook op het programma.

Soleil du Pibeste in de Midi-Pyrénées

In de buurt van camping Soleil du Pibeste hebben avonturiers de tijd van hun leven. Paragliden, raften en canyoning. Stoere sporten die u de mooiste plekjes van de Midi-Pyrénées laten zien. Ga de hoogte in en maak een klimtocht in de bergen waar u kunt genieten van de frisse lucht en de geweldige uitzichten. De bedevaartplaats Lourdes mag ook zeker niet ontbreken bij een vakantie in deze regio. Bezoek de grot en neem een flesje heilig water mee naar huis.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Soleil du Pibeste voor je op een rij gezet:

Camping Soleil du Pibeste
Frankrijk Occitanië Hautes-Pyrénées Agos Vidalos

65400 Agos-Vidalos

Engels, Frans, Nederlands, Spaans
mei - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe