Algemene gegevens

Sunélia Les Rives du Lac

Sunélia Les Rives du Lac is een gezellige familiecamping gelegen in Cazaubon in departement Gers in de regio Midi-Pyrénées. De camping ligt aan een meer en heeft  een prachtig zwembad waar jong en oud zich goed in vermaakt. Er wordt veel animatie georganiseerd in het hoogseizoen. Zo zijn er thema-avonden en er is een kids-club voor de kinderen. Heeft u een keer geen zin om zelf te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping. Op het kampeerterrein is ook een groot saunacomplex aangelegd. Boek een massage of geniet van andere faciliteiten. De wellness is een aanwinst voor de camping.

Boek Sunélia Les Rives du Lac bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €20,50 €28,00 per dag
Extra persoon €6,50 €7 €8 per dag
Kind €4,50 €5 €6 per dag
Hond €1,50 €1,50 €2 per dag

Sunélia Les Rives du Lac

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Cazaubon

lac de l’Uby
32 150 Cazaubon

Engels, Frans

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Mooie camping aan een meer

    Camping ligt mooi aan het meer van l’Uby. Veel vissers. Basis voorzieningen zijn aanwezig, Wi-Fi is duur betaald (20 euro/2 weken/1 apparaat). Er is kleinschalige animatie op de camping. Meerderheid zijn franse gasten. Handjevol nederlanders. Zwembad basic maar schoon en netjes. Qua ligging minder enthousiast. Camping ligt echt op het platteland, afstanden zijn pittig t.o.v. bezienswaardigheden.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.