Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 9
Oppervlakte: 1,5 ha

Camping Le Tournesol

Le Tournesol is een klein vakantiepark met een minicamping en zwembad in Aveyron (Midi-Pyrénées). De minicamping met safaritenten ligt op een heuvel in Banes op ongeveer 6 km van Sainte Geneviève. In Sainte Geneviève vindt u uiteraard een bakker, een slager, een supermarkt, diverse restaurants en overige faciliteiten. Le Tournesol ligt in een natuurlijk omgeving op 1,5 hectare grond op een heuvel met uitzicht op Montagnes d’Aubrac. De kleine camping ligt achter het familiehuis uit de 18e Eeuw en heeft een beperkt aantal vlakke plaatsen. De Tendi safari-lodge tenten staan op een apart plateau met uitzicht op de Montagnes d’Aubrac met de Puy Mary en de Plomp de Cantal met een hoogte van 1855m. Er zijn ook safaritenten met eigen badkamer aanwezig. Uiteraard is er een heerlijk zwembad aanwezig. Verder is er voor de kleintjes een speeltuintje met zandbak en trampoline. In het hoogseizoen is er een leuk en kleinschalig animatieprogramma. ’s Avonds kunt u in het restaurant of op het terras heerlijk genieten van een maaltijd en/of drankje. De Safari Lodgetenten van Tendi staan op kleinschalige en rustige campings op bijzondere locaties in Frankrijk. De compleet ingerichte Safari Lodgetenten van Tendi staan garant voor een comfortabele kampeervakantie. U slaapt op een heerlijk tweepersoons boxspring bed met dekbed en voor de kinderen is er een stapelbed.

Safaritent huren in de Aveyron op Le Tournesol

Le Tournesol ligt midden in de groene, heuvelachtige omgeving van de Montagnes d’Aubrac in het departement Aveyron in de regio Midi-Pyrénées (Zuid-Frankrijk). De omgeving kenmerkt zich door hoogvlaktes, groene heuvels, mooie meren en rivieren, zoals La Truyère, L’ Aveyron en Le Lot. Het noordelijke gedeelte van het departement Aveyron is een oud vulkanisch massief en grenst in het zuiden aan de Lot en in het noorden aan de Truyère. In de directe omgeving liggen Lac de Couesque, Lac de Sarrans en prachtige oude Franse dorpen en kastelen. Ook de oude stadjes Saint Flour, Conques en Chaudes Aigues, met haar warmwaterbronnen, liggen in de nabije omgeving. Bij Espalion ontspringt de rivier de Lot, die zich vervolgens een weg baant door een prachtige vallei. Het gebied biedt diverse mogelijkheden voor allerlei sportieve activiteiten, zoals kanoën, wandelen, fietsen en mountainbiken.

Bekijk alle Tendi campings

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Safaritenten 4/6 personen €57 €57 €57 per nacht
Tendi Camping Le Tournesol
Midi-Pyrénées Aveyron Banes

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 751 37 51
Bekijk klant, Engels, Frans, Nederlands
begin mei - half september

1 Review

Beoordeel de camping
  1. Super leuke camping

    Het is een super leuke camping toen ik er kwam wou ik nooit meer weg.

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.