Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 44
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Ternélia Keravel

Camping Ternélia Keravel is een prachtige familiecamping gelegen in de Morbihan in Bretagne. De camping ligt 600 meter bij de Atlantische Oceaan vandaan, met een paar minuten lopen lig je lekker op het strand.
De camping beschikt over een mooi zwemparadijs met glijbanen en een peuterbad. Er is ook een wellness met spa op camping Ternélia Keravel. De wellness is voor iedereen toegankelijk, je kan massages boeken of lekker ontspannen in de spa. Er is animatie en een kinderclub voor kinderen tot 12 jaar, maar ook volwassenen kunnen terecht bij de volwassenanimatie. Er wordt door de camping verschillende sporttoernooien georganiseerd waar iedereen aan deel kan nemen.

Familiecamping Ternélia Keravel in Bretagne

Camping Ternélia Keravel ligt in de Morbihan in Bretagne. In Bretagne heerst een zachtklimaat en telt jaarlijks zo’n 2200 zonuren aan de kust. Vooral in het hoogseizoen is het heerlijk vertoeven in de Morbihan in Bretagne. De camping ligt pal aan de Atlantische Oceaan, op zomerse dagen is het natuurlijk fantastisch om de frisse zee in te duiken. Of ga een dag de omgeving verkennen, het landschap in Bretagne is erg mooi en gevarieerd. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

We hebben een aantal opties voor Ternélia Keravel voor je op een rijtje gezet:

Ternélia Keravel

Frankrijk Bretagne Morbihan Erdeven

Keravel, 56410 Erdeven

+33 (0) 4 50 66 65 20
Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.