Camping Village Club

Camping Village Club is een 4-sterrencamping in de Calvados nabij Deauville en de zandstranden van Villers-sur-Mer in Normandië. Een camping die volop comfort biedt met haar door appelboom omringde huuraccommodaties.

Er is een ruime keuze aan volledig ingerichte mobilhomes en gîtes voorzien van alle comfort en geschikt van 2 tot 6 personen. Voor de allerkleinsten kan er op camping Village Club een volledige babyset gehuurd worden, inclusief bedje, stoel, verschoonkussen en badje.

Het animatieteam van de Village Club organiseert vele activiteiten, zoals thema-avonden, kids club, wedstrijden voor jong én oud. De sportieve vakantieganger kan zijn energie kwijt in de vele actieve faciliteiten op de camping, zoals tennis, badminton, jeu de boules, zwembad met peuterbad en tafeltennis.

Camping Village Club in Normandië

Camping Village Club ligt in Blonville-sur-Mer op slechts 2 kilometer van de zandstranden van Villers-sur-Mer en op 6 kilometer van Deauville en Trouville. Hier is van alles te vinden voor een vakantie met z’n tweëen, met het gezin of met vrienden.

Zo vindt men er vele winkeltjes, mini-golf, discotheken, casino’s en bioscopen. In de verschillende kustplaatsen worden surf- en zeillessen voor jong en oud aangeboden en er kan ook paard gereden worden. Voor degenen die liever een dagje op de golfbaan doorbrengen, heeft Village Club speciale tarieven onderhandeld met verschillende golfclubs in de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Village Club voor je op een rijtje gezet:

Camping Village Club
Frankrijk Normandië Calvados Blonville-sur-Mer

Le lieu Bill
14910 Blonville sur Mer

0033 (0)2 31 87 97 27
maart - november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe