Meer foto's

Village Huttopia Dieulefit

Village Huttopia Dieulefit in Dieulefit is een gezellige provençaalse camping in een groene omgeving in de Drôme in de Rhône-Alpes. U kunt zwemmen in het zwembad of een duik nemen in de waterplas vanaf de steiger. De kampeerplaatsen liggen onder grote eiken in het bos en zijn zeer schaduwrijk. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties op deze camping zijn voorzien van een houten picknicktafel om lekker te dineren in de zon. Alle huuraccommodaties beschikken over een badkamer met douche en toilet. In sommige accommodaties kunt u de houtkachel aansteken voor extra gezelligheid. Er is een campingwinkel, een pizzeria en elke ochtend vers brood. In de recreatieruimte van Village Huttopia Dieulefit staat een open haard met uitzicht op het zwembad. Een ideale locatie om andere campinggasten te ontmoeten. Verder vindt u hier tafelvoetbal, een bibliotheek, televisie en gezelschapsspelletjes. Het zwembad is verwarmd en voor de kleintjes is er een peuterbadje. Ook kunt u zwemmen in natuurwater in de waterplas. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of in de Kids Club.

Kamperen in de Drôme

Kamperen in de Drôme betekent kamperen tussen lavendelstruiken, olijfbomen en grote eiken. Een prachtige omgeving vol cultuur, historie en gastronomie. Er liggen drie rivieren rondom Village Huttopia Dieulefit: de Jabron, de Roubion en de Diois. Uitstekend om te kanoën, kajakken of te vissen. Ook zijn er talloze middeleeuwse steden en dorpjes te bezoeken in deze regio.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Village Huttopia Dieulefit
Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Dieulefit

Quartier d’Espeluche, 26220 Dieulefit

Engels, Frans
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe