Algemene gegevens

Staanplaatsen: 84
Huuraccommodaties: 36
Kampeerterrein: 10 ha

Village Huttopia Senonches

Village Huttopia Senonches is gelegen aan de waterplas van Badouleau in een bosrijke omgeving in de Eure-et-Loir in de Centre. Een natuurcamping ideaal voor iedereen die van de buitenlucht en vissen houdt. De kampeerplaatsen liggen op een rustig en ruim kampeerterrein. De plekken zijn schaduwrijk en vlak en geschikt voor tenten, caravans en campers. Elke kampeerplaats beschikt over een houten picknicktafel voor extra luxe. Houdt u van comfortabel kamperen, huur dan een van de ingerichte tenten of overnacht in een houten huisje. De camping beschikt over een campingwinkel, een pizzeria en een broodservice voor elke ochtend vers brood. Op Village Huttopia Senonches kunt u gebruik maken van twee zwembaden. Voor de kleine kinderen is er een peuterbadje. Naast zwemmen kunt u ook vissen in de waterplas aan de rand van de camping. Bij de receptie zijn viskaarten te koop. Ook is er een speeltuin, volleybal en tafeltennis aanwezig. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals taarten bakken, een live concert of nachtwandelingen maken.

Ontdek de regio Centre-Val de Loire

Village Huttopia Senonches ligt in het dorpje Senonches en is omringd door gemeentebos, een van de grootste bossen van Frankrijk. Ideaal om te wandelen en te spelen. In de Eure-et-Loir vindt u tal van rivieren, plassen en beekjes. Leuk om te kanoën of dammetjes te bouwen.

We hebben een aantal opties voor Village Huttopia Senonches voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Senonches

Frankrijk Centre-Val de Loire Eure-et-Loir Illiers-Combray

Étang de Badouleau, 28250 Senonches

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
12 april 2019 - 20 oktober 2019

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.