Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 4 safaritenten

Château de Galinée

Château de Galinée is een prachtige 5 sterren camping in het noorden van Bretagne. De camping ligt slechts 3 kilometer van het strand en dichtbij het badplaatsje Saint-Gast-Le-Guildo. In de omgeving vind je veel mooie steden, zoals Dinard, Le Mont Saint Michel en Saint-Malo, die zeker een bezoekje waard zijn. De camping beschikt over alle faciliteiten die je maar kunt wensen. De tokkelbaan, midgetgolfbaan en het grote aquapark met glijbanen zijn populair!

Kindvriendelijke camping

Op Château de Galinée is van alles te beleven! Kinderen zullen zich geen moment vervelen, want ze kunnen gebruikmaken van heel veel faciliteiten: speeltuin, springkussen, tokkelbaan, kinderboerderij, 14-holes midgetgolf parcours, twee tennisbanen, multi-sportterrein, jeu de boules banen, tafeltennistafels, pooltafels en gameroom. Visliefhebbers kunnen hun hengel(s) meenemen, want er zijn twee grote visvijvers op de camping. Ben je een golfliefhebber? In de omgeving van de camping vind je maar liefst drie verschillende golfbanen, en via de camping kun je korting krijgen.

Safaritenenten op Château de Galinée

Op de camping staan vier Villatent Luxe met sanitair XL, die ingericht zijn voor maximaal zes personen. Alles is aanwezig, zelfs een complete badkamer inclusief douche, toilet en wastafel. De safaritenten staan met zijn vieren naast elkaar op mooie, ruime plaatsen en voor de tenten is een grasveldje dat vrij blijft.

We hebben een aantal opties voor Villatent Château de Galinée voor je op een rijtje gezet:

Villatent Château de Galinée

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Saint-Cast-Le-Guildo

Rue de Galinée, 22380 Saint-Cast-le-Guildo, Frankrijk

+31 (0)85 301 08 98
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.