Meer foto's

Vodatent Terre Ferme

Vodatent Camping Terre Ferme is een kleine camping, waar je kunt genieten van landelijke rust in de Saône-et-Loire, Bourgogne. De camping biedt zo’n 20 kampeerplaatsen, een houten zomerhuis, De Waard-tenten en safaritenten. Op het terrein lopen verschillende boerderijdieren en er is veel ruimte waar de kinderen kunnen spelen. Op bestelling is er vers brood verkrijgbaar. In het hoogseizoen worden er de camping diverse activiteiten georganiseerd, zoals wekelijks barbecue- en pizza-avonden en schminken voor de kinderen. De animatie is beperkt, maar de kinderen hoeven zich niet te vervelen door de leuke speeltuin en kinderboerderij. Ook zijn er gratis skelters, skippydieren en loopfietsjes aanwezig.

Safaritent voor 6 personen

Op Camping Terre Ferme kun je luxe kamperen in een safaritent geschikt voor maximaal 6 personen. De safaritent beschikt over privé sanitair, twee slaapkamers en een compleet ingerichte keuken. De safaritent heeft een veranda met tuinmeubilair en een een verrijdbare keuken, zodat je lekker buiten kunt koken. In één van de slaapcabines staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapcabines staan twee stapelbedden.

Vakantie in Saône-et Loire

La campagne Française, bos, weilanden met koeien en/of kippen, op de achtergrond de eerste heuvels van de Jura, en kleine rustige Franse dorpjes kenmerken de Bresse Bourguignonne. In de directe nabijheid is het goed fietsen, en na 10 minuutjes autorijden begint het wandelparadijs van de Jura, met achter elke bocht een ander uitzicht. Niet te missen: de waterval van Baume-les-Messieurs, het kasteel van Arlay, maar ook het Vogelpark in Villars-les-Dombes en het middeleeuwse plaatsje Pérouges. En natuurlijk mag een goed glas wijn niet ontbreken. Bezoek de wijngaarden van de Maconnais, Beaujolais en Bourgogne, maar vergeet ook niet de specifieke Jura-wijnen, al dan niet met bubbeltjes.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Vodatent Terre Ferme
Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Condal

386 Chemin des Baisses – Le Petit Condal, 71480 Condal

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober
Blurred map of Europe