Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 260
Kampeerterrein: 8 ha

Yelloh! Village Les Tropiques

Camping Les Tropiques is een grote gezinscamping op 400 meter van het strand met directe toegang tot de zee in Languedoc-Roussillon vlakbij Perpignan in de Pyrénées-Orientales. Een vakantie met toegang tot het mooie zwemparadijs, de sportieve toernooien en de ideale uitvalsbasis om het Catalaanse binnenland te ontdekken. Heerlijk luieren in de zon op het fijne zandstrand of u uitleven op het sportveld. Er is voor elk wat wils op camping les Tropiques. In de zomermaanden is er een Kids Club voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Knutselen, schilderen en het voorbereiden van een waar kinderspektakel. Lekker ravotten in de speeltuin met een speciale speeltuin voor de kleintjes. In juli is er een groot openluchtbal voor het hele gezin. Jongeren vermaken zich in de discotheek.

Camping Zuid-Frankrijk aan zee

Rondom camping les Tropiques is er veel vertier. Een koninklijk kasteel in Collioure, het natuurmonument Les Orgues en prachtige gekleurde rotsen. Bezoek de smalste Europese bergkloof in Arles sur Tech: Les Gorges de la Fou. Een ludieke manier om Saint Paul de Fenouillet te ontdekken is per paard. De regio staat bekend om haar wijnen en prestigieuze wijngaarden, een bezoekje is zeker de moeite waard.

Yelloh! Village Les Tropiques

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Torreilles-Plage

boulevard de la Plage, 66440 Torreilles-Plage

 

+33 (0)4 68 28 05 09
Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.