Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha

B&B Maison Voilà

Maison Voilà biedt een rustieke mini-camping in Indre met zwembad in de prachtige regio Centre (Midden-Frankrijk). De oude boerderij Maison Voilà ligt verscholen op het platteland tussen Châteauroux en La Châtre, rust gegarandeerd. U heeft keuze uit zes kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper. Daarnaast kunt u overnachten in de Chambres d’hôtes Maison Voila. Tijdens uw vakantie op de kleine camping van de oude boerderij kunt u gebruik maken van het zwembad, tennisbaan (all-weather), draadloos internet, de jacuzzi en jeu-de-boulesbaan. Voor de kinderen zijn er een trampoline, tafeltennistafel, schommels en groot schaakspel. U kunt bij Maison Voilà tegen meerprijs stokbrood bestellen, een koelkast huren, wassen, ontbijten en dineren (tables d’hôtes).

Minicamping in de Indre

Het hele complex ademt historie en charme uit, maar is volledig gerenoveerd en voldoet aan de moderne eisen van comfort en gezelligheid. Het sanitair op de kleine camping is prima in orde en u kunt gebruik maken van stroom én water. Op het terrein met gazon, bloemperken en hier en daar prachtige appel- en andere fruitbomen staan mooie zitjes en bankjes. U kunt ook luieren in de hangmatten. Het biedt zo een parkachtig geheel met een maximum aan privacy, waarbij de boerderijsfeer is behouden; de kippen lopen vrij rond en leveren hun eitjes voor het ontbijt!

Tables d’hôtes & ontbijt

U kunt als gast op de kampeerplaatsen (tegen betaling van € 7,50) gebruik maken van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet bij Maison Voilà met croissants, stokbrood, yoghurt, jus d’orange, fruit, eigen verse eitjes, etc. Tevens kunt u deelnemen aan de table d’hôtes, een 4 gangen diner (kosten € 20 per persoon, kinderen € 10,00).

Kamperen in Midden-Frankrijk

In de nabije omgeving van Maison Voilà liggen diverse kastelen. Niet ver van ons huis bevindt zich het huis waar George Sand lange tijd heeft gewoond, bezoek het museum en woonhuis. Leuke uitstapjes kunt u maken naar steden, zoals Montlucon, Châteauroux of Bourges. Elk klein dorpje in de omtrek heeft zijn eigen charme en u zult vast genieten van de kleine straatjes en de gezellige winkeltjes. Het landschap van het departement Indre is zacht glooiend en in de zomer prachtig groen, de bevolking lacht een toerist nog vriendelijk toe en pittoreske Franse dorpjes liggen verscholen tussen de talrijke meertjes. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Tenslotte is er voor de fanatieke golfer een ruim aanbod van banen in de omgeving van Maison Voilà. Binnen 25 minuten van de boerderij liggen drie uitstekende golfbanen.

We hebben een aantal opties voor Maison Voilà voor je op een rijtje gezet:

Maison Voilà

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre Montipouret

La Brande, 36230 Montipouret

+33 (0)2 54 31 17 91
Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.