Charme campings in Frankrijk

Op een charme camping in Frankrijk geniet je volop van rust, ruimte en natuur. Beleef een sfeervol verblijf op een van deze mooie campings in Frankrijk.

Alle charme campings in Frankrijk

Castelwood ★★★★

Sfeervol vakantiedomein gelegen in het bos aan de voet van de heuvel waarop zich kasteel Biron en het gelijknamige dorpje bevinden. Castelwood met houten chalets en safaritenten in de Dordogne heeft Nederlandse eigenaren en een verwarmd zwembad.

Bekijk Castelwood

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Booking.com of Boek Direct

Camping Pré Fixe ★★★★

Een dutje doen terwijl de vogels zingen, een boek lezen in de schaduw van een boom, lekker eten op het terras en afkoelen in het zwembad. Dat staat u te wachten op Camping Pré Fixe! De camping ligt in de buurt van Toulouse en de Franse Pyreneeën.

Bekijk Camping Pré Fixe

Camping Vallée de Lignac ★★★

Rond een oude Franse boerderij vind je ruime kampeerplaatsen, safaritenten, een verwarmd zwembad met verwarmde peuterbaden, een speeltuin, veel ruimte om te spelen en een gezellig terras, met mooi uitzicht, waar je heerlijk kunt eten. Camping Vallée de Lignac is een charmecamping op en top! De Safaritenten Country zijn nieuw in 2023!

Bekijk Camping Vallée de Lignac

Little Carpe Diem ★★★

Kleinschalige natuurcamping met kampeerplaatsen en een aantal glamping accommodaties, gelegen aan de voet van de Lubéron en dicht bij de Verdon. Little Carpe Diem heeft een zwembad en biedt een weids uitzicht over de omgeving.

Bekijk Little Carpe Diem

Kasteelcamping in Normandië

Camping Château de Lez-Eaux is een charmante kasteelcamping met visvijver in Normandië. De camping ligt vlak bij de beroemde badplaats Granville en beschikt over luxe faciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad.

Bekijk Camping Château de Lez-Eaux

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Allcamps, LuxCamp of Boek Direct

Ecocamping aan de Loire

Camping CosyCamp is een fraai gelegen ecocamping met wellness faciliteiten aan de rivier de Loire. De camping biedt een adembenemend uitzicht op kliffen en een kasteelruïne. Er is een zwembad en een restaurant waar seizoensgebonden gerechten worden geserveerd.

Bekijk Camping CosyCamp

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings of Boek Direct

Kasteelcamping in de Dordogne

Camping Château Le Verdoyer is een mooie kasteelcamping in het charmante dorpje Champs-Romain, op de grens van Dordogne, Limousin en Charente. Kom overnachten in het prachtige kasteel of zet je tent neer op het mooie kampeerterrein.

Bekijk Camping Château Le Verdoyer

Lees ook: