Rustige natuurcamping met zwembad, schaduwrijke plaatsen, verhuur van mobil homes, chalets en safaritenten gelegen in in hartje van het Dronnedal.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1,7 ha
Hoogte: 132 m

Camping Du Bas Meygnaud

De kleine, rustige, kindvriendelijke camping Du Bas Meygnaud in de Dordogne beschikt over een zwembad en biedt 50 ruime plaatsen, verhuur van stacaravans, chalets en huurtenten. De camping is schaduwrijk en uiterst geschikt voor natuurliefhebbers. Naast het zwembad beschikt de camping over een peuterbad, speeltuin, volleybal, tafeltennis bar en restauratie.

Hartje van het Dronnedal

In het hartje van het Dronnedal, ligt de heerlijke natuurcamping. Het is een kleine, rustige en schaduwrijke camping: 50 royale plaatsen, niet echt afgebakend. Een groot aantal plaatsen ligt in het bos en aan de rand van het terrein zijn er nog wat plaatsen in de zon. Een ideale plek voor mensen die rust en natuur zoeken.

Kamperen in de Dordogne

Camping Du Bas Meygnaud ligt in het prachtige Dronnedal, tussen Brantôme en Bourdeilles in de Dordogne. In de bosrijke en heuvelachtige omgeving zijn veel wandel -en fietsmogelijkheden. U treft rotswanden, rivieren en diverse culturele en sportieve mogelijkheden als kastelen, prehistorische grotten, kanoën, klimmen, fietsen, wandelen en paardrijden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €20 Per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kind tot 7 jaar €4 €4 €4 per dag
Huisdier €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Chalet 4 personen €250 €275 €465 per week
Stacaravan 6 personen €275 €325 €495 per week

Camping Du Bas Meygnaud

Frankrijk Aquitaine Dordogne Brantôme

D939 Le Bas Meygnaud, 24310 Valeuil

+31 (0)5 53 05 58 44
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.