Kleine camping (49 plaatsen) in de Dordogne met een zwembad, ruime plaatsen en stacaravans. Wifi op (bijna) alle plaatsen en honden in overleg toegestaan.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 13

Camping Puynadal Brantôme

Camping Puynadal Brantôme in Brantôme is een kleine camping met zwembad in de Dordogne in een groene, rustige en gezellig omgeving. De familiecamping in Nouvelle-Aquitaine beschikt over bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Puynadal Brantôme een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een vakantie met de hond.

Kleine camping in de Dordogne

In de omgeving van Camping Puynadal Brantôme in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Dordogne interessante bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de mooie stad Périgueux of ga heerlijk wandelen in het Parc Naturel Régional Périgord Limousin. Verder is het een aanrader om de lekkernijen uit de Dordogne te proberen, leuke dorpjes te bezoeken en een kijkje te nemen op een Franse markt.

Camping Puynadal Brantôme

Frankrijk Aquitaine Dordogne Brantôme

Puynadal, 24310 Brantôme

+33 5 53 06 19 66
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.