Ontdek Bas-Rhin (Elzas)

Bas-Rhin is een prachtig departement in de voormalige regio Elzas. Zoek je natuur, ruimte en leuke activiteiten? Dan is een camping in Bas-Rhin de ideale uitvalsbasis om de natuur en bezienswaardigheden van Bas-Rhin te ontdekken. Je kunt hier heerlijk wandelen, wijnproeven en de beroemde stad Straatsburg bezoeken

Bekijk alle campings

Vakantie in Bas-Rhin

Kamperen in Bas-Rhin

Bas-Rhin is een departement in de voormalige regio Elzas. Je kampeert hier in een bijzondere wijnstreek in het Noordoosten van Frankrijk. Door de ligging van Bas-Rhin in Noord-Frankrijk zijn de campings snel te bereiken voor een vakantie dichtbij Nederland.

Afwisselend landschap en wijngaarden

Het departement Bas-Rhin biedt afwisselende landschappen: vlakten, bergketens en wijngaarden. Zoek een camping in de omgeving van de hoofdstad Straatsburg. De historische stad bezit veel 16de en 17de -eeuwse huizen. Een aanrader is de boottocht door de grachten van de stad. In het noordwesten vind je het Regionale Natuurpark van de Noordelijke Vogezen. In het westen vind je de schitterende Elzasser-wijnroute die ook het departement Haut-Rhin kruist. Naast de wijngaarden herbergt Bas-Rhin meer dan 50 kastelen en diverse interessante musea.