Kampeervakantie in Seine-et-Marne

Campings in Seine-et-Manre

Het departement Seine-et-Manre is een cultureel rijke omgeving om te bezoeken. Als je op kastelen tocht wilt is dit wel een van de beste locaties om een camping te zoeken. Wanneer u een ochtend of een middag cultuur heeft bekeken kunt u een frisse duik nemen in het zwembaden op de camping. Door deze regio loopt de revier de Seine. Hier kunt u dan ook ten alle tijden een boottochtje op maken. Verder is het departement Seine-et-Manre rijk aan prachtige natuur en mooie vlaktes en in de zomer is Seine-et-Manre gevuld met bloemen in de grote tuinoppervlaktes die hier te vinden zijn.

Bezienswaardigheden in Seine-et-Manre

Vanaf de campings zijn er leuke uitstapjes te maken. Vanaf het departement Seine-et-Manre is Parijs met de auto goed te bereiken, een gemiddelde rit duurt 1 uur. Voor een dagje stad kunt
u dus zo naar de wereldstad Parijs! Als u graag kastelen bezoekt moet u zeker even tijd vrijmaken voor het Kasteel van Vaux-le-Vicomte (Château de Vaux-le-Vicomte). Dit is een kasteel uit de 17e eeuw en was een inspiratie voor het Kasteel van Versailles. Een ander dagje uit is Disney Land Parijs. Dit is relatief gezien niet ver verwijderd van Seine-et-Manree. Laat deze plek het kind uit u naar boven halen! Een magische plek voor jong en oud.

Activiteiten in Seine-et-Manre

Er zijn verschillende dingen die u in het departement Seine-et-Manre kunt doen. Volg bijvoorbeeld een kookworkshop in het kasteel van Ferrisres. Of bezoek de dierentuin Zoo du Bois d’Attilly en ontmoet de verschillende dieren die hier te vinden zijn. In het departement Seine-et-Manre zijn er veel authentieke dorpjes met een middeleeuwse stijl. De hoofdstad van het departement Seine-et-Manre is Melun. Er is veel groen te vinden en hier kunt u dan ook prachtige wandelingen maken. Kortom, er is in Seine-et-Manre genoeg te beleven! De natuur is prachtig om te ontdekken en vanaf dit gebied zijn veel uitjes te bereiken.