Klaar om gevonden te worden

Uw camping op Campingfrankrijk.eu

Plannen om uw (kleine) camping in Frankrijk te adverteren? Bent u van mening dat uw camping past in het profiel aan campings dat u kunt terugvinden op deze website? Denkt u dat u met een vermelding van uw camping op campingfrankrijk.eu de beoogde kampeerders trekt? Dan nodigen wij u uit uw camping aan te melden. Voor meer informatie, kunt u ons ook een e-mail sturen.

Inhoud van de vermelding

Om uw camping te presenteren bieden we een zo compleet mogelijke vermelding op onze website.

Een goede eerste indruk.

De vermelding bestaat uit een eigen pagina op onze website met daarop alle basisgegevens van uw camping: campingtekst en omgevingstekst (geoptimaliseerd voor Google), link naar de eigen campingwebsite, alle kenmerken op een rij, telefoonnummer en adresgegevens, contactformulier gekoppeld aan het e-mailadres van de camping, foto’s (maximaal 26 stuks), video en een kaart met de locatie van de camping. Uiteraard kunt u de camping koppelen aan uw eigen regio, populaire gebieden en alle interessante kampeerthema’s, die wij aanbieden op de website.

Wat doen wij?

Onze redactie maakt en optimaliseert uw vermelding op onze website voor onze bezoekers en Google. Wij gebruiken hiervoor SEO optimalisatie en zetten SEA in om uw camping zo zichtbaar mogelijk te maken bij onze bezoekers. Uiteraard gebruiken wij hierbij ook social media (Facebook, Instagram en Pinterest). Tenslotte investeren wij veel in kennis, marketing, unieke content, klanttevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en nieuwe software om de gehele website verder te laten groeien.

Vermelding v.a. €85 per jaar

Een online vermelding van uw camping op campingfrankrijk.eu is niet gratis en bedraagt voor kleinschalige campings met maximaal 65 plaatsen €85 per jaar en voor campings met meer dan 65 plaatsen € 125 per jaar. Bedrijven in Nederland en accommodaties binnen de EU zonder een buitenlands BTW-nummer zijn ook btw (21%) verschuldigd. Voor BTW-plichtige bedrijven in Italië brengen wij geen BTW in rekening. Absolute voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u een geldig Italiaans BTW-nummer heeft.

Extra zichtbaarheid v.a. €25

Wilt u dat uw camping eruit springt tussen alle campings op campingfrankrijk.eu? Dan hebben wij twee blikvangers: toppositie en camping in beeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van doorplaatsingen op andere websites uit ons netwerk.

Uw camping mag gezien worden.

1. Toppositie: uw camping rouleert v.a. €0.25 cent per klik of €250 voor een jaar lang prominent bovenaan op alle resultatenpagina’s. Voorbeeld resultatenpagina.
2. Uitgelichte (populaire) campings: uw camping een jaar lang in de kijker voor €250 op de homepage of andere pagina van campingfrankrijk.eu. Voorbeeld pagina.
3. Nieuwsbrief: vermelding van uw camping voor €25 per nieuwsbrief in een van onze bijna wekelijkse nieuwsbrieven.
4. Doorplaatsing: uw camping een jaar lang doorplaatsen voor €25 per jaar op een andere website uit ons netwerk.
5. Blogartikel (advertorial): een in overleg met ons geschreven artikel op maat voor €250 voor op onze Blogpagina.

Wilt u uw camping gerichter onder de aandacht brengen in een bepaalde regio of thema? Kies dan bij optie 2 voor een andere pagina dan de homepage, bijvoorbeeld een regio-, gebieds- of themapagina. Voorbeeld pagina.

Vermelding beëindigen

Als u uw vermelding wilt beëindigen, volstaat het om daarvan aan het einde van een lopend kalenderjaar een bericht te sturen (per e-mail, telefonisch of eventueel schriftelijk). Overigens gaan wij uit van een doorlopende vermelding.

Uw camping nu registreren