Voordelen van (onze) nieuwsbrief

Waarom überhaupt een nieuwsbrief?

“Hoe trek ik meer klanten naar mijn camping?” Een van de meest gestelde vragen vandaag de dag. Wij komen regelmatig campings tegen die aangeven dat hun omzet of bezoekers aantallen op de eigen website lager zijn dan in dezelfde periode vorige jaar. “Hoe los ik dat op?”, vragen ze ons dan.

Op onze beurt stellen wij hen de vraag. “Communiceer je al naar je bestaande klantenbestand, bijvoorbeeld met een nieuwsbrief?” ‘Nee.’ Dat is dan een veel gegeven antwoord. En dat verbaasd ons. Want hoe kun je nu enerzijds klagen over het gebrek aan bezoek, terwijl je anderzijds niets doet om regelmatig in contact te blijven met je bestaande klanten?

Je bestaande klanten proberen naar je camping te trekken is wat ons betreft een makkelijke en goedkope manier om meer bezoekers naar je campingwebsite te krijgen. Het kost minder moeite en geld de klanten die jouw camping al kennen, te verleiden tot een extra ‘web’ bezoekje. Veel minder moeite en geld dan het overtuigen van nieuwe klanten.

Een nieuwsbrief is dus de perfecte tool om mee te starten als je meer bezoek naar je camping wil trekken. Je blijft op die manier regelmatig in contact met je bestaande klanten. Je brengt redenen onder de aandacht om jouw camping te bezoeken. En het kost je slechts een kleine investering in tijd. Een aantal andere voordelen naast bovenstaande pluspunten zijn: je leert je klanten beter kennen, je kunt de boodschap personaliseren, het is meetbaar, je bouwt relaties op en je publiek groeit.

Meer dan genoeg redenen dus om te beginnen met een nieuwsbrief!

Waarom deelname aan onze nieuwsbrief?

Uiteraard begrijpen wij dat tijd en geld hierbij een belangrijke rol spelen en niet elke eigenaar even handig is met het maken van een nieuwsbrief. Daarom helpen wij campings graag een handje, door hen een plekje in onze eigen nieuwsbrief aan te bieden. Het enige wat u als eigenaar hoeft te doen is ons een gepersonaliseerde boodschap met bijpassende foto te mailen, de rest doen wij. Onze nieuwsbrief bereikt bijna wekelijks meer dan 7000 abonnees, die niets liever willen dan leuke campings in Frankrijk en kampeerinspiratie in hun mailbox.

Bekijk ook: ons nieuwsbrieven archief

Wat zijn de mogelijkheden

Wij bieden u twee mogelijkheden aan voor deelname in onze nieuwsbrief. Dit zijn een deelname aan de reguliere nieuwsbrief of een dedicated nieuwsbrief voor een exclusieve boodschap.

Reguliere nieuwsbrief

Deelname € 25 ex BTW (21%)

De reguliere nieuwsbrief biedt aan 5 tot 10 campings de mogelijkheid om een boodschap te delen. U kunt u in de reguliere nieuwsbrief ook kiezen voor een uitgelichte positie, (+ € 25 per deelname), zodat u meer opvalt dan de rest. De uitgelichte positie staat bovenaan in de nieuwsbrief. Onze ervaring is dat onze abonnees geneigd zijn eerder op een uitgelichte camping te klikken.

Dedicated nieuwsbrief

Deelname € 250 ex BTW (21%)

De dedicated nieuwsbrief is vooral interessant als u een “exclusieve” boodschap wilt delen. De datum van versturen gaat in overleg met u. Ook wordt de look and feel van de nieuwsbrief, in overleg, zoveel mogelijk op uw eigen huisstijl aangepast.

Verschijningsdata

Bekijk de planning voor 2021

Wij versturen bijna wekelijks de reguliere nieuwsbrief. Alleen in de maanden oktober en november ligt het aantal iets lager. Wij delen graag onze planning met u, zodat u zich alvast voor toekomstige nieuwsbrieven kunt aanmelden.

Archief: bekijk ons nieuwsbrieven archief.