5 kleine campings vlak bij zee

Kamperen aan zee

Bekijk hier vijf prachtige, kleine campings in Frankrijk gelegen vlak bij zee, waar je kunt genieten van welverdiende ontspanning met het hele gezin of met zijn tweeën.

 

1. Domaine des Jonquilles

Kleine familiecamping met zwembad op 5 min van de stranden van Pléneuf Val-André. Landelijk gelegen camping in Bretagne, ideaal voor rustzoekers!

Meer informatie

2. Camping Clair de Lune

Camping Clair de Lune is een kleine vier sterrencamping met familiale sfeer, gelegen op het schiereiland Giens, in Hyères in de Var aan de Côte d’Azur.

Meer informatie

3. Camping Utah Beach

Camping Utah Beach is een kleine drie sterren camping met een zwembad en directe toegang tot het strand op 3 km van Utah Beach in Normandië.

Meer informatie

4. Camping Les Berges du Canal

Camping Les Berges du Canal is een rustige familiecamping vlak bij Béziers in de Hérault op 4 kilometer van de stranden van de Middellandse Zee.

Meer informatie

5. Camping La Grande Vallée

Camping La Grande Vallée is een kleine twee sterren camping aan de Vendéekust in Zuidwest-Frankrijk op 700 meter van een fijn zandstrand.

Meer informatie

Meer kleine campings aan zee in Frankrijk?

Ben je benieuwd naar meer kleine campings aan zee in Frankrijk of heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan meer kleine campings aan zee in Frankrijk op onze website.

Kleine campings aan zee in Frankrijk