Kamperen aan een rivier

Ravotten in de rivier

Kamperen aan een rivier heeft iets bijzonders. In Frankrijk vind je unieke campings aan een rivier waar het heerlijk vakantie vieren is. Sommige campings beschikken over een eigen strandje. De kinderen kunnen spelen in het water terwijl jij denkt aan de volgende activiteit, zoals het huren van een kano of kajak. Ontdek dorpjes en landschappen in de buurt van de camping.

1. Domaine Arleblanc

Deze familiecamping aan de rivier de Rhône in de Ardèche is een leuke vakantiebestemming voor jong en oud. De rivier biedt verkoeling en een gezellige speelplaats voor de kinderen. Fanatieke vissers kunnen hier ook hun hart ophalen.

Meer informatie

2. Camping La Prade

Een fijne camping gelegen op een kleine vijf minuten van de middeleeuwse stad Lagarde-Viaur. Zwemmen in de rivier of het zwembad is een heerlijke bezigheid tijdens de vakantie. De camping ligt in de prachtige omgeving van de Tarn.

Meer informatie

3. Camping La Rivière

Deze natuurcamping ligt aan de oevers van de rivier de Dordogne. Huur een kano en geniet van de natuur en de sportieve activiteiten. Vanaf uw kampeerplaats heeft u prachtig uitzicht op de rivier en de omgeving.

Meer informatie

4. Yelloh! Village Le Soleil Vivarais

Aan de rivier de Ardèche ligt deze gezellige familiecamping. De camping ligt aan het begin van de Gorges de l’Ardèche en de Vallon Pont d’Arc. Deze toeristische attracties moet u gezien hebben als u hier op vakantie bent.

Meer informatie

5. Flower Camping Les Nobis d’Anjou

Deze camping ligt aan de oevers van de rivier de Thouet in de Loirestreek. Bezoek de prachtige kastelen, wijnkelders en champignongrotten in de buurt.

Meer informatie