6 bijzondere campings in Frankrijk

6 bijzondere campings in Frankrijk

Overnacht in een woonwagen, een boomhut of een huisje op het water. Bijzonder kamperen in Frankrijk is een unieke ervaring!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

1. Le Moulin de Surier

Deze ruime, rustige camping in de Dordogne is een fijne plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen. Er is een zwembad, een mini-dierenpark, een volleybalveld en nog veel meer. Huur een ruime cabane of een safaritent.

Meer informatie

2. Camping Les Ormes

Bijzonder overnachten kunt u op dit prachtige landgoed in Bretagne. Huur een houten chalet, boomhut of een hut op het water. Op het terrein is een zwembad, een manege en een golfbaan.

Meer informatie

3. Village Flottant de Pressac

Deze bijzondere camping in Poitou-Charentes is ruim, groen en ligt aan het water. Huur een hut op het water en geniet van een speciale vakantie in een prachtige omgeving.

Meer informatie

4. Yelloh! Village Val de Loire

Dit is een rustige natuurcamping in de Loirestreek met binnen- en buitenzwembad. Huur een leuke woonwagen of een ruime kampeerplaats. Op het terrein is een sauna en jaccuzzi aanwezig.

Meer informatie

5. Les Cabanes de Pyrène

Deze bijzondere camping ligt in de bossen in de Midi-Pyrénées. Huur een gezellige boomhut en geniet van een heerlijke vakantie midden in de natuur. In de buurt van uitgezette wandelroutes.

Meer informatie

6. Camping Bivouac Nature

Een prachtige natuurcamping in de Languedoc-Roussillon. De camping ligt midden in de natuur en heeft 15 trekkershutten te huur. Er worden sportieve activiteiten georganiseerd op en om het terrein.

Meer informatie

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});