Campings midden in de natuur

Tips voor echte natuurliefhebbers

Wandelen, een nieuwe omgeving ontdekken, op avontuur in de natuur, vanaf de kampeerplaats genieten van bomen, bloemen en planten… Deze campings zijn een ideale vakantiebestemming voor echte natuurliefhebbers.

1. Camping Sites et Paysages Les Hirondelles

Een kleine natuurcamping in de Midi-Pyrénées. De campingeigenaren zijn er om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het terrein ligt dichtbij Parc Naturel Régional des Causses du Quercy.

Meer informatie

2. Camping Saint Pons

Deze camping ligt in de Var aan de kust. Maak mooie strandwandelingen en geniet van mooie Provençaalse dorpjes in de buurt. Het kampeerterrein is rustig en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Meer informatie

3. La Parenthèse – Camping Les Ormes

Een fijne charmecamping in een bosrijke vallei in Lot-et-Garonne. De camping is groen en ligt middenin de natuur. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen in uw eigen tent/caravan of in een huuraccommodatie.

Meer informatie

4. Camping Les Deux Vallées

Voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers is deze camping in de Dordogne-vallei de ideale vakantiebestemming. Er is een prachtig zwembad, een visvijver en de omgeving is fantastisch.

Meer informatie

5. Camping Chantecler

Een mooie camping met zwembad in de Provence. De camping heeft afgebakende kampeerplaatsen waardoor u rust, ruimte en privacy ervaart. In de omgeving kunt u prachtige wandel-, fiets- en paardrijtochten maken.

Meer informatie

6. Camping Airotel Les Gros Joncs

Tussen het bloeiende landschap in Poitou-Charentes ligt deze luxe camping. Natuurliefhebbers genieten van de prachtige omgeving, strandwandelingen en groen op de camping.

Meer informatie

7. Camping Coeur d’Ardèche

In het groene hart van de Ardèche in een gevarieerd landschap van bergen, rivieren, bossen en velden ligt deze fijne camping. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt animatie georganiseerd voor jong en oud.

Meer informatie