Kamperen met de camper in Frankrijk

Touren met de camper

Met de camper ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het ultieme gevoel van vrijheid! Op de volgende campings ben je van harte welkom met de camper.

1. Camping Les Romarins

Een mooie camping aan zee in Hérault in Languedoc-Roussillon. Ruime, groene kampeerplaatsen met gratis WiFi. Er is een mooi zwembad waar in het hoogseizoen aquagym gegeven wordt.

Meer informatie

2. Camping Les Fauvettes

Deze gastvrije natuurcamping in de Gard is zeer geschikt natuurliefhebbers en wandelaars. Er is een zwembad, een restaurant. een sportterrein en animatie voor jong en oud.

Meer informatie

3. Camping Chantecler

Een mooie, rustige camping in de Provence omgeven door natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en worden afscheiden door groene hagen. Er is een zwembad en een jeu-de-boulesbaan.

Meer informatie

4. Camping Chadotel Le Bahamas Beach

Deze camping ligt aan zee in de Vendée. Vanaf de camping loopt een paadje naar een prachtig zandstrand. Op het terrein is een overdekt zwembad met glijbaan. Fiets een mooie route in de omgeving.

Meer informatie

5. Camping des Halles

Een groene camping aan de rivier de Loire in de Bourgogne. Kampeerplekken direct aan de rivier, omgeven door mooie bomen. Visliefhebbers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Ontdek de bijzondere omgeving met de camper.

Meer informatie

6. Camping La Ripole

Deze rustige natuurcamping ligt aan een meer in de Dordogne. De camping ligt in regionaal natuurpark Périgord Limousin. Er zijn 40 ruime kampeerplaatsen met voldoende schaduw. Geniet van de prachtige omgeving.

Meer informatie

7. Camping Les Cigales

Prachtige, groene camping in de Lot in de Midi-Pyrénées. Het kampeerterrein is van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad, restaurant, speeltuin en jeu-de-boulesbaan. Ontdek de prachtige omgeving met de camper.

Meer informatie

8. Camping Capfun Domaine des Forges

Deze mooie camping met zwembad ligt in de Vendée. De camping is aangelegd rondom een landhuis uit de 16e eeuw. Er hangt een fijne sfeer op het terrein. Ligt 9 kilometer bij de Atlantische kust vandaan.

Meer informatie

9. Camping du Lion

Een fijne gezinscamping aan de oevers van de Rhône in de Ardèche. De kampeerplaatsen zijn ruim en groen. De ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fanatieke fietsers.

Meer informatie

10. Camping du Port

Deze mooie camping aan zee ligt in Bretagne. Vanaf de camping is er direct toegang tot het strand. Heerlijk voor ouderen en gezinnen met jonge kinderen. Op het terrein staat een trampoline, speeltuin en een wellness met sauna en jacuzzi.

Meer informatie